EEN VERBORGEN LOCATIE AAN DE KANAALDIJK IN LIER.

_


De schuur van Klooster12

De authentieke langschuur van Klooster12 biedt een thuis aan bezielde workshops en fijne feestjes; we doen werkelijk niks liever dan jullie welkom heten onder de eeuwenoude balken, omgeven door een wilde tuin met boomgaard. 

De Schuur is een plek vol beweging – en een plek waar het leven mag gevierd worden. Van een babyborrel, tot een memorabele huwelijksceremonie, tot een verjaardagsfeest of ja, ook een bijzondere afscheidsceremonie krijgt bij ons een plek. Alleen in nachtelijk feestgedruis kunnen we niet meegaan; want Klooster12 heeft buren en die houden wij in ere. 

Onze Schuur en tuin zijn het decor voor fotoshoots, maar bovenal is De Schuur een plek die mag inspireren. Een plek om je in terug te trekken met een team, maar evengoed een plek voor een bezielde workshop, een sessie yoga of een rustige lezing. Een plek waar vrouwen mogen thuiskomen bij zichzelf, ver weg van het gejaag van elke dag. 

Want : onze Schuur is een plek zonder oordelen. Een plek waar gevoeligheid mag bestaan. In de schaduw van grote eiken, appelbomen en een druivelaar in bloei, mag rust je overvallen en mag het leven gevierd worden, the good, the bad, the ugly. 

Wees welkom!

 
 

PHOTO CREDITS: JAMIE NEIRYNCK PHOTOGRAPHY - STYLING: STORIES BY MABEL

 

“EEN PLEK WAAR HET LEVEN

GEVIERD MAG WORDEN”

 
 
Wilfried 69 forever-3.jpg

Feest in de schuur

Zoek jij in de omgeving van Lier een feestlocatie? Zie jij de schuur en de wilde tuin van Klooster12 als de ultieme plek voor jouw feest? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!

Wilfried 69 forever-34.jpg

Organiseer een Workshop in de schuur

Organiseer je graag een workshop in de schuur? Eénmalig of ben je misschien op zoek naar een vaste stek? Kruip in je pen en stuur ons een berichtje!

Wilfried 69 forever-41.jpg

Volg een Workshop in de schuur

Benieuwd naar wat er beweegt in de schuur? Ontdek hier welke workshops je kan beleven in de schuur.

 Ontdek hier binnenkort meer nieuws over ons aanbod!!