THUISKOMEN

_

Als kind richtte ik mijn kamer in met kastjes van de buurvrouw; toen al zag ik schatten liggen waar niemand ze zag. Vandaag doe ik niks liever dan een huis uitbouwen tot een sfeervolle thuis. Dan zoek ik, tot de balans tussen materialen rust brengt. Ik hou ervan om te werken met objecten vol geschiedenis, in combinatie met eenvoud en natuurlijke materialen. 

In de concept store vind je een zalige verzameling unieke deco objecten, die bijdraagt tot warmte en gezelligheid. 

PROJECTEN MET WARMTE

_

Het schetsen en tekenen aan mijn eigen huis en thuis leerde me hoe een ruimte of een gebouw vanonder het stof te halen en (terug) tot leven te brengen! De interieurprojecten waar ik mijn ziel op mag los laten, zijn niet alleen op maat uitgewerkt, maar worden ook beslist betaalbaar gehouden.

Kijk maar even mee ! 

BOECHOUT

_

BEGIJNHOF IN LIER

_

PUTTE

_

 

LOFT IN BLOEI

_

Er is geen plek waar we zo snel tot rust komen als in de natuur. Reden te meer om naar buiten te gaan of om wat groen naar binnen te halen. In de loft van Sofie en Kevin mixen we veel groen, Scandinavisch, Bohemian en een tikkeltje retro tot de perfecte combinatie. Deze loft ademt letterlijk een gezonde en gebalanceerde sfeer, ideaal om na een lange dag thuis te komen en te genieten van de rust. 

 

 

KORTRIJK

_